Política de privacitat

Com administrem les vostres dades privades?

Ens importa molt la vostra privadesa. Per això ens comprometem a protegir i a salvaguardar totes les dades personals que rebem. Vetllem pels interessos dels nostres clients i som transparents a l’hora de tractar la vostra informació.
A partir del 25 de maig del 2018, el reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), que inclou regles i drets per a oferir-vos informació de privadesa, també ens és aplicable.
Així, en aquest document expliquem com fem servir i com processem les dades personals que rebem de tots els nostres clients. També us indiquem els canals que podeu fer servir per a comunicar-vos amb nosaltres si teniu alguna pregunta sobre què fem amb les vostres dades personals.

Quina classe de dades personals recopilem des de Vallnord?

Quan feu una comanda, quan us registreu al nostre lloc web o quan entreu a la botiga en línia, sovint us sol·licitem que escriviu el vostre nom, la vostra adreça de correu electrònic, la vostra adreça postal, el vostre número de telèfon o altres detalls personals per ajudar-vos en l’experiència a Vallnord.

Quan recopilem les dades?

Recopilem la vostra informació quan us registreu al web, quan feu una comanda, quan us subscriviu a un butlletí, quan ompliu un formulari d’alta de client, quan feu servir el xat en directe, quan sol·liciteu suport o quan introduïu informació en qualsevol dels suports que publiquem a Internet.

Com fem servir les vostres dades?

Pel que fa a la informació que ens doneu quan us registreu, quan compreu, quan us registreu al nostre butlletí informatiu, quan responeu una enquesta o una comunicació de màrqueting, quan navegueu pel lloc web o quan feu servir altres funcions del lloc web, la fem servir amb les finalitats següents:

• Oferir-vos un més bon servei en respondre les vostres sol·licituds de servei al client.
• Processar les vostres transaccions amb rapidesa i generar factures.
• Enviar correus electrònics de manera periòdica sobre les millores del nostre programari i de les nostres aplicacions.

Quin ús fa Vallnord dels dispositius mòbils?

Oferim apps gratuïtes mitjançant les quals recopilem i processem dades personals. Aquest sistema funciona gairebé igual que la nostra pàgina web, però també permet que feu servir els nostres serveis d’ubicació.

Com utilitza Vallnord les xarxes socials?

L’ús de les xarxes socials està integrat en els serveis de vallnord.com de diverses maneres. Això ens permet recopilar algunes de les vostres dades personals o que el proveïdor de la xarxa social rebi part de les vostres dades. Si voleu rebre més informació sobre com s’utilitza i com s’intercanvia aquesta informació, llegiu això.

Com protegim les vostres dades?

La vostra informació personal es guarda en xarxes segures i només és accessible per a un nombre limitat de persones, que tenen un dret d’accés especial a aquesta mena de sistemes i que estan obligades a mantenir la informació com a confidencial. A més, tota la informació confidencial/creditícia que proporcioneu es registra en fitxers a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.
Implementem diverses mesures de seguretat quan un usuari fa una comanda o quan introdueix, envia o accedeix a la seva informació, amb l’objectiu de mantenir la seguretat de la vostra informació personal.
Totes les transaccions amb targeta de crèdit es processen mitjançant el nostre proveïdor de porta d’enllaç, Redsys servicios de procesamiento S.L., una corporació espanyola que compleix els estàndards PCI, i no es guarden ni es processen als nostres servidors.

De qui és la responsabilitat de processar les dades personals a la pàgina web i a l’app de Vallnord?

Vallnord SA, amb adreça a l’avinguda del Través, edifici Casa Ferré, 1r 1a, AD400 La Massana, al Principat d’Andorra, amb número de registre tributari A706613R, EMAP SAU (empresa que gestiona l’explotació de l’estació d’esquí Pal Arinsal) i SECNOA SAU(empresa que gestiona l’explotació de l’estació d’esquí Ordino Arcalís) a Andorra. La primera empresa gestiona la comercialització de la marca Vallnord i és una societat composta per les dues estacions d’esquí andorranes: Pal Arinsal (EMAP) i Ordino Arcalís (SECNOA), que controla el processament de les dades personals a les seves pàgines web i a la seva app.

Com podeu controlar les dades personals que heu donat a Vallnord?

Us podeu posar en contacte amb nosaltres si considereu que la informació de les dades personals és incorrecta o si teniu altres preguntes sobre com s’utilitza la vostra informació personal o sobre aquesta política de privadesa. Envieu-nos un correu electrònic a comercial@vallnord.com i gestionarem la vostra petició.
Podeu eliminar el vostre compte d’usuari en qualsevol moment, només cal que envieu un correu electrònic a baixes@vallnord.com.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

  1. Dret d’accés a les vostres dades personals per saber quines són objecte de tractament i les operacions de tractament que s’hi duen a terme.
  2. Dret de rectificació de qualsevol dada personal inexacta.
  3. Dret de supressió de les vostres dades personals, quan això sigui possible.
  4. Dret a sol·licitar que es limiti el tractament de les vostres dades personals quan l’exactitud, la legalitat o la necessitat del tractament de les dades resulti dubtosa; en aquest cas, podrem conservar les dades per a exercir o defensar reclamacions.
  5. Dret d'oposició al tractament de les teves dades personals. Vallnord deixarà de tractar les teves dades llevat que tingui un interès legítim imperiós o per a la formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions.
  6. DDret a la portabilitat de les vostres dades, quan la base legal que ens habiliti a tractar-les sigui l’existència d’una relació contractual o el vostre consentiment.
  7. Dret a revocar el consentiment atorgat a Vallnord.

Podràs exercir els teus drets en qualsevol moment i de forma gratuïta enviant un correu electrònic a comercial@vallnord.com o enviant una sol·licitud escrita a Avenguda del Través, 1 Edifici Casa Ferré 1º-1ª, AD400 La Massana en el Principat d'Andorra.
D'altra banda t'informem que tens dret a presentar una reclamació davant l'Agència Andorrana de Protecció de Dades si consideres que s'ha comès una infracció de la legislació en matèria de protecció de dades respecte al tractament de les teves dades personals.