World Ski Awards Winner 2016

ACTIVIDADES VALLNORD - PAL ARINSAL


 

Ioga i tranquil·litat s’associen al blanc

No hi ha millor paratge per a practicar-lo que la neu. Vallnord - Pal te’n dóna la possibilitat i hi afegeix atractius. Un dimecres cada dues setmanes, el restaurant del Pla de la Cot es vestirà de catifes. La nova activitat consisteix en una excursió amb raquetes des del Planell de Pal fins al local. Una vegada allà, la Gina oferirà una classe d’1 h de Kundalini Ioga després de la qual el grup, de com a màxim 25 persones, gaudirà d’un sopar BIO BIO.

Les classes seràn el següents dies: 28/12, 11/01, 25/01, 08/02, 22/02, 08/03, 22/03 y 05/04.
L'horari de pujada al pla de la Cot és de 18.30 h, a les 19.30 h classe de ioga, i a les 21.00 h el sopar. 
L’activitat té una durada aproximada de tres hores i un preu de 30 euros. *Bono especial de 6 sessions a 160 euros.
És necessària inscripció a través del correu activitats@vallnord.com


Globus captius

Vallnord no només te neu. S’imagina observar-la des del cel? El dia 4 de febrer, serà possible per a tot el món. El Planell de Pal incorporarà a la seva llista d’activitats un globus aerostàtic. Lligat al terra, aquest pujarà fins a una alçada de 20 metres. Aquests vols captius, amb capacitat per a quatre persones, té una durada de dues hores: des de les 9.00 h fins a les 11.00 h.
El preu, per persona, serà de 5 euros.
Les pròximes dates es confirmaran segons la meteo. Si et perds aquesta, informat't de la següent!

Informació i  reserves: activitats@vallnord.com

Cuina i Menja amb el Carles Flinch

Es tracta d'una classe de cuina magistral amb el Carles Flinch, on els alumnes podran aprendre noves técniques de cuina i posteriorment testar-ho amb la millor de les companyies en un indret immillorable. Aquesta activitat es realitzarà al restaurant Pla de la Cot ski & Lounge, nomès els dates 1 de febrer, 15 i 29 de març.
L'activitat comença a las 18.00h al sector de Pal - La Caubella
El preu, per persona, serà de 60 euros. Es necessària reserve prèvia. 

Informació i  reserves: activitats@vallnord.com

Saturday White Fever - 28 de Gener

Vallnord no és nomès neu.  El  proper 28 de Gener, la febre de dissabte nits torna a Vallnord - Pal
El Apre-Ski més sonats, amb sopar temàtic, musica DJ + 2 canyes + Telecabina. 
Preu per persona 12 €.
Les properes dates de Saturday White Fever es confirmen per el 25 de febrer i el 25 de març. Si et perds aquesta, informa't de la següent!

 
Informació i reserves: atcpal@vallnord.com

Campanyes de donació de sang - Vallnord - Pal  Arinsal

18 de febrer, l’estació de Vallnord – Pal  engega la primera campanya de donació de sang, organitzada conjuntament amb la Creu Roja Andorrana. El punt de recollida és La Caubella de Pal, entre les 11 a 14 h i de 15 i 18h.

La 2a col·lecta d'extraccions de sang de la Creu Roja Andorrana torna aquest dilluns 6 de març, d' 11 a 14 i de 15 a 18 hores, a l'edifici Comallemple del sector Vallnord - Arinsal. 

El domini posa a disposició dels donants els telecabina de la Massana i d' Arinsal de forma gratuïta. A més els voluntaris gaudiran d'un petit esmorzar. Recorda donar sang pot salvar vides. 

Arinsal Pal Challenge 

El proper día 9 d'abril, tindrem la primera edició de la cursa d'esquí de muntanya 2 circuits, 2 pujades cronometrades ... una sortida des de pal i l'altra a Setúria. Ambdós recorreguts senyalitzats i marcats per l'estació. El corredor podrà escollir el format de circuit que més li agradi.
El preu de la inscripció 25 € (inclou el dinar).

 
Inscripcions / Inscriptions

Informació: activitats@vallnord.com - Tel. +376 878078