World Ski Awards Winner 2016

ESDEVENIMENTS ESTIU 2017

Open Andorra BTT - Open Barcelona

28 de maig
Vallnord - Pal Arinsal

El diumenge 28 de maig Vallnord Bike Park la Massana acollirà per primera vegada una de les proves puntuables per a la Open Barcelona BTT. El Campionat d’Andorra XCO acollirà tant la categoria femenina com masculina i en ambdós casos correran totes les edats: cadet, júnior, màster, sots23 i Elit.

Els participants d’aquest certamen seran els primers que, enguany, competiran en el mateix circuit pel que, un mes després, transcorreran els millors riders internacionals amb l’arribada de la Copa del Món i els Mundials Màster de mountain bike 2017.

Més informació

Open Btt Barcelona - Andorra

Excalibur Race

10 - 11 de juny
Vallnord - Pal Arinsal

Quarta edició de l'Excalibur Race, una competició on els participants han de combinar força, resistència, velocitat agilitat, coordinació i equilibri. La prova es disputa a l'estació de Pal i consisteix en superar una cursa d'obstacles de tot tipus, col·locats principalment en terreny de mnutanya. Es pot participar en grup o individualment i hi ha quatre opcions de cursa: Kids (1 km), Esprint (5 km), Mític (15 km) i Combinada (Esprint + Mític). 

Més informació

Excalibur race

Maxiavalanche

16 -18 de juny
Vallnord Bike Park La Massana

Torna la Maxiavalanche Europe Cup, una cursa espectacular de descens en format marató que celebra la seva 16a edició. La competició, que es disputa a Vallnord Bike Park la Massana, acull mig miler de biker internacionals que lluiten per aconseguir el millor temps en un circuit de més de 1.000 metres de desnivell. 

Més informació

Maxiavalanche 2017

Festa del Club Piolet

17 de juny
Pal

És la trobada d'estiu dels amics del Club Piolet, organizada pel Club Piolet de Ràdio i Televisió d’Andorra conjuntament amb Vallnord – Pal Arinsal, camb la participació de centenes de socis el club infantil. Durant la jornada es realitzarán diferents tallers de manualitats, pintacares, activitats i espectles de dansa i teatre. També participaran a l'esdeveniment el personatges preferits dels infants: en Piolet i la Violeta. 

Més informació

Fiesta del Club Piolet

Master World Championships 2017

19 - 24 de juny
Vallnord Bike Park La Massana

Els Mundials Màster de mountain bike 2017 tenen una parada concertada a Andorra la setmana del 19 al 24 de juny. Els millors corredors del món, majors de 30 anys, cercaran proclamar-se com a campions als circuirs i desnivells de Vallnord Bike Park la Massana.

L'adrenalina està assegurada: Pal acollirà de nou tant le sproves de cross-country (XCO) com les de descens (DHI), que estan obertes a tots els pilots disposats a descendre els 2,5 quilòmetres de la pista preparada per a la modaltat DHI. També per aquells que es es vegin capaços de recórrer els 4,2 quilòmetres pels quals transcorre el camí en què tindrà lloc la prova de cross-country.

Més informació

Master WC2017

UCI MTB World Cup

Del 26 de juny al 2 de juliol
Vallnord Bike Park La Massana

Per cinquena vegada Vallnord Bike Park la Massana ha estat triat com a seu per a la celebració de la Copa del Món de Mountain Bike 2017. Novament, aquesta setmana d'emocions es comptarà amb les proves de descens i de cross-country, en les que es mediran els millors riders elit i junior, tan de les categories femenina com masculina.

Els circuits de la Copa del Món, pels que una setmana abans hauran circulat els millors pilots màster del món, es composen de 2,5 quilòmetres en el cas del descens i de 4,2 en el del cross-country. Durant l'edició del 2015 gairebé 1.500 riders van mesurar-se a Vallnor en la darrera cursa de la Copa del Món.

Més informació

World Cup 2017

Skyrace Comapedrosa 21 km

Skyrace Arinsal 15 km

30 de juliol
Arinsal

Les joves promeses del running s'uniran als millor corredors del món per participar, una vegada més, a l'SkyRace Comapedrosa. Aquesta darrera prova torna a formar part de la Copa del Món. A més, Arinsal també serà, aquesta edició, escenari del Youth World Championship. Abans de tot, el cap de setmana començarà el 28 de juliol amb el KV Arinsal.

Més informació

Vertical comapedrosa

XVI Trial dies Arinsal

5 i 6 d'agost
Arinsal

Al centre del poble d'Arinsal, el parc de trial Font de la Tosca aplegarà la 16a edició del Trial dos dies. L'organització de l'esdeveniment, de la ma del Moto Club Arinsal,  ha ideat un recorregut amb més de 20 zones de puntuació, que variaran d'un dia a l'altre. El cap de setmana es dividirà per categories i per nivells de dificultat. Les inscripcions estan limitades a 250 participants, que asseguren dos dies de velocitat i maniobres extremes. 

Més informació

Trial Arinsal 2017

X Runners

12 - 13 d'agost
La Massana

L’aigua protgonitza la primera edició de la X Runners. La prova de trail running es composa per una cursa de quatre quilòmetres i 300 metres de desnivell al llarg dels quals els corredors s’enfrontaran amb més de 40 obstacles. El 95% de la cursa tindrà lloc dins del riu.

La X Runners està dividida en una etapa individual, que tindrà lloc el dia 12 d’agost, i una per equips, que se celebrarà el diumenge 13 d’agost. Ambdues sortiran del Prat del Colat per finalitzar al poble de Pal, després de recórrer el poble de la Massana.

Més informació

Xrunner 2017

Copa Catalana DHI

14 - 15 d'octubre
Vallnord Bike Park La Massana

Pocs mesos després d’acollir l’esdeveniment més important del mountain bike 2017, el circuit de la Copa del Món de Vallnord Bike la Massana serà escenari de la Copa Catalana Internacional de descens. La prova, de categoria, C2, és puntuable tant per al rànquing mundial de DHI com per a l’Open Espanya. El recorregut transcorre per 2,5 quilòmetre amb un desnivell de 700 metres.

Més informació

Copa Catalana 2017