COLL DE LA BOTELLA

NOU EDIFICI DE SERVEI

L’estació d’esquí Vallnord - Pal Arinsal, celebra l’aniversari amb una gran inauguració per als qui han fet possible els trenta-cinc anys de trajectòria que les pistes d’esquí celebren aquest any: un edifici nou completament equipat amb tots els serveis que l’esquiador necessita.

La carretera del Coll de la Botella es convertirà, a partir del desembre de 2017, en un nou punt estratègic de l’estació de Pal Arinsal. Una nova instal•lació de 1.100 metres quadrats s’afegirà com a zona d’accés als dos espais de què ja disposen els dominis de la Massana: el Planell de Pal, a l’arribada del telecabina que surt del centre de la parròquia, la zona de serveis i activitats situada a peu de pistes d’Arinsal i a travès del telefèric que une ambdues sectors.

Als serveis que es troban disponibles una màquina expendedora de forfets, un punt des de el qual es podrà contractar diverses activitats com són excursions en motos i raquetes de neu i compta a una zona de párquing.

La restauració de l’estació torna a guanyar pes amb aquesta inversió, ho fa amb tres locals gastronòmics nous. Des del primer dia d’esquí, els usuaris disposaran de tres opcions noves per a decidir on recuperen forces, situades, a més, al bell mig de les pistes.

  • Un restaurant de menjar ràpid "Grill" per als qui vulguin fer un bon àpat però que no vulguin restar temps de les baixades. Veure menú
  • Una cafeteria restaurant, "Xiringuito" un lloc nou per a esmorzar o dinar en un ambient tranquil, amb bona música i en un espai agradable per a agafar forces en família o amb els amics, abans de lliscar per la neu o endinsar-se en les activitats. Veure menú
  • Un restaurant gastronòmic "Bristot" exclusiu en què la cuina de muntanya i la qualitat seran les protagonistes. D’aquesta manera, l’entorn ideal de les muntanyes acompanyarà carns a la brasa exquisides, juntament amb els millors productes del país. Veure menú

Sigui quina sigui l'opció gastronòmica triada, totes ofereixen el millor espai per a fer una parada i descansar. Es tracta d'una terrassa immensa on el sol toca tot el dia, enmig d'un paratge ideal i que està equipada amb prou espai per a acollir centenars de visitants cada jornada. A més dels restaurants, l'edifici incorporarà una nova Escola d'Esquí i Snowboard, perquè tant infants com adults s'introdueixin en el món de la neu en l'especialitat que prefereixin, supervisats per professionals del esports de neu.

Pal Arinsal Coll de la Botella
Pal Arinsal Coll de la Botella Pal Arinsal Coll de la Botella

Informació i reserves: atcpal@vallnord.com - Tel. +376 878078