Circuits Bike Park

Circuits Bike Park

EN (Enduro)

Hi ha 2 circuits, de nivell vermell i blau. Modalitat amb trams on s'ha de pedalar. El 80% d'aquests circuits transcorren per camins i senders.

XC (Cross-Country)

Circuits de pedaleig. Hi ha 3 nivells i es recomana utilitzar bici d'XC (cross-country). Els recorreguts de més nivell tenen zonas técniques amb arrels i roques.
Novetat: Nou circuit de XC verd de 2,5 km de recorregut, que enllaça el nou edfici de serveis del Coll de la Botella amb el Pla de la Cot.

DH (Descens)

Circuits naturals gairebé al 100% i la resta treballats amb maquinària pesant, on amb prou feines cal pedalar. TEnen una gran vaietat de salts naturals i altres d'artificials. N'hi ha de tots els nivells. Es recomana utilitzar bicileta de descens.
Novetat: Nou ciruit de DH blau de 2,4 km de recorregut. Va del Pic del Cubil al nou edifici de serveis del Coll de la Botella.

4X (Four Cross)

Circuit que combina salts amb diversió i emoció. Zonas d'altiplans, step-ups, peralts encadenats i zona de troncs.

PT (Pump Track)

Estructura modular apta per a totes les edats i nivells. Aquest circuit és ideal per treballar l'equilibri, les habilitats de pilotatge i millorar la confiança sobre la bicicleta abans de sortir als circuits oberts.

WOOD PARK

Circuit amb mòduls de fusta, passarel·les, drops i wallride, en combinació amb trams naturals d'arrels i roques.