World Ski Awards Winner 2016

FORFAIT BIKE & SKI

Anticipa't i surt guanyant amb el forfet Bike & Ski de Vallnord (vàlid del 20/05/2017 al 08/04/2018), amb el millor preu de la temporada. Ja tens a disposició el passi per a l'hivern vinent. Abans, però, aprofita les instal·lacions durant tot l'estiu.

Amb el forfait Bike & Ski l'experiència Vallnord comença amb la calor: des del mes de maig i fins al setembre, tindràs accés a Vallnord Bike Park i als remuntadors per arribar al Mountain Park i al Port de Creussans, per tal que gaudeixis del descens en bicicleta i et deixis seduir per la infinitat d'activitats familiars i d'aventura que el proposem.

Al estiu inclou :

  • Telecabina de la Massana i la resta de remuntadors oberts de Vallnord - Pal Arinsal
  • Vallnord Bike Park La Massana
  • Telecadira Creussans de Vallnord - Ordino Arcalís

Al hivern inclou :

  • Pistes i remuntadors de Vallnord - Pal Arinsal
  • Pistes i remuntadors de Vallnord - Ordino Arcalís

COMPRAR FORFET BIKE & SKI

Pagament fraccionat

Si vols pagar el forfet de temporada de Bike & Ski en còmodes quotes, sense interessos :

Residents a Andorra i l'Alt Urgell vulguin consultar condicions enviant un correu electrònic a reservas2@vallnord.com o trucant al +376 737000

Si ets usuari del forfet d'ESQUÍ ESCOLAR 2016/17 lliurat pel M.I. Govern (infants fins a 15 anys, residents al país), podràs gaudir del telecabina de la Massana, el telefèric d'Arinsal, els remuntadors de Vallnord Bike Park la Massana  i el telecadira de Creussans a Vallnord - Ordino Arcalís, gratuïtament.

El canvi del forfet d’esquí escolar o del forfet infantil de resident per l’abonament d’estiu de les estacions de Vallnord ja es pot efectuar a les taquilles de Pal, els caps de setmana. A partir del 17 de juny, cada dia en qualsevol de les taquilles de Pal o Arcalís.  Per a fer el canvi, l’únic requeriment és presentar el forfet, que serà recarregat de nou.