World Ski Awards Winner 2016

FORFAIT BIKE & SKI

Anticipa't i surt guanyant amb el forfet Bike & Ski de Vallnord (vàlid del 20/05/2017 al 08/04/2018), amb el millor preu de la temporada. Ja tens a disposició el passi per a l'hivern vinent. Abans, però, aprofita les instal·lacions durant tot l'estiu.

Amb el forfait Bike & Ski l'experiència Vallnord comença amb la calor: des del mes de maig i fins al setembre, tindràs accés a Vallnord Bike Park i als remuntadors per arribar al Mountain Park i al Port de Creussans, per tal que gaudeixis del descens en bicicleta i et deixis seduir per la infinitat d'activitats familiars i d'aventura que el proposem.

Al estiu inclou :

  • Telecabina de la Massana i la resta de remuntadors oberts de Vallnord - Pal Arinsal
  • Vallnord Bike Park La Massana
  • Telecadira Creussans de Vallnord - Ordino Arcalís

Al hivern inclou :

  • Pistes i remuntadors de Vallnord - Pal Arinsal
  • Pistes i remuntadors de Vallnord - Ordino Arcalís

COMPRAR FORFET BIKE & SKI

Pagament fraccionat

Si vols pagar el forfet de temporada de Bike & Ski en còmodes quotes, sense interessos :

Si ets usuari de el forfet d'ESQUÍ ESCOLAR 2016/17 lliurat pel M.I. Govern (infants fins a 15 anys residents al país), podràs gaudir del forfet de temporada d’estiu i Vallnord Bike Park la Massana gratuïtament.

El canvi del forfet d’esquí escolar o del forfet infantil de resident per l’abonament d’estiu de les estacions de Vallnord ja es pot efectuar al servei d’atenció al client de Pal, els caps de setmana. Per a fer l’intercanvi, que és totalment gratuït, l’únic requeriment és assistir presencialment amb el document, a canvi del qual es farà entrega del passi per a la nova temporada.