Bike Park

VALLNORD BIKE PARK LA MASSANA

A partir del 15 de setembre fins al 14 d'octubre, obert tots els caps de setmana, de 11:00 h a 17:00 h

40 quilòmetres del millor descens amb un desnivell que supera els 1.000 m, el Vallnord Bike Park La Massana, un dels actractius principals de les Valls del Nord, compta amb un total de 29 circuits de nivells diferents, dels quals n'hi ha 21 de descens, 2 d'enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 1 de bicicleta eléctrica, 1 zone de practiques, 1 Kids Bike Park i un pump track.

Durant la temporada, es posen en marxa tres remuntadors mecànics que hi donen accés al Bike Park: el telecabina de la Massana, amb sortida des del centre del poble, a 1.300 m i arribada a la Caubella, a 1.950 m, i dos telecadires desembragables, la Serra II i el Cubil. Aquest darrer, que accedeix al punt més alt del Bike Park, a 2.350m.

Al voltant de Vallnord Bike Park La Massana s'han creat uns serveis complementaris que aporten valor afegit a les instal·lacions: botigues de lloguer de bicicletes i servei de manteniment, escola de descens, apartaments i hotels adaptats a les necessitats dels usuaris i punts de neteja i aparcament de bicicletes.

Compra FF Bike Park

Reserva Allotjament

BikePark Vallnord La Massana

Informació i reserves: atcpal@vallnord.com - Tel. +376 878 078