VALLNORD BIKE PARK LA MASSANA

40 quilòmetres del millor descens amb un desnivell que supera els 1.000 m, el Vallnord Bike Park La Massana, un dels actractius principals de les Valls del Nord, compta amb un total de 29 circuits de nivells diferents, dels quals n'hi ha 21 de descens, 2 d'enduro, 4 de cross country, 1 de four cross, 1 de bicicleta eléctrica, 1 zone de practiques, 1 Kids Bike Park i un pump track.

Durant la temporada, es posen en marxa tres remuntadors mecànics que hi donen accés al Bike Park: el telecabina de la Massana, amb sortida des del centre del poble, a 1.300 m i arribada a la Caubella, a 1.950 m, i dos telecadires desembragables, la Serra II i el Cubil. Aquest darrer, que accedeix al punt més alt del Bike Park, a 2.350m.

Al voltant de Vallnord Bike Park La Massana s'han creat uns serveis complementaris que aporten valor afegit a les instal·lacions: botigues de lloguer de bicicletes i servei de manteniment, escola de descens, apartaments i hotels adaptats a les necessitats dels usuaris i punts de neteja i aparcament de bicicletes.

Compra FF Bike Park

Reserva Allotjament

BikePark Vallnord La Massana

Informació i reserves: atcpal@vallnord.com - Tel. +376 878 078

NOVETATS per aquest estiu 2017

Aquest any hem treballat per apropar el món dels riders i els nostres circuits de Copa del Món a tots els públic. Volem que agafis la bici i gaudeixis d'una experència que tiguis ganes de compartir i repetir.

NOU CIRCUIT XC WORLD CUP

S'obre als bikers el circuit de cross-country dels Campionats del Món 2015. Te una llargària de 6 quilòmetres, és de nivell negre i el punt de sortida i arribada és la Caubella.

3 NOVES CONNEXIONS DE CIRCUITS DHI

Flow, Natural y Speed de nivell blau.

NOU CIRCUIT MAXIAVALANCHE INFERIOR

Circuit DHI de nivell vermell amb un recorregut de 4 km.

E-BIKE

Recorreguts i cursos de 3 hores en  MTB elèctrica.

BIKE SCHOOL

Pack de iniciació, classes particulars, classes col·lectives amb nostres bike instructors.

Informació i reserves: atcpal@vallnord.com - Tel. +376 878 078