Aparcament

Et donem diverses opcions per tal que triïs la que més et convé. També t’ho posem fàcil.

En Vallnord - Pal Arinsal disposem de 9 pàrquings gratuïts amb capacitat per 6.600 vehicles. A més, pots aparcar en totes les zones de pàrquing habilitades en pistes amb accés directe a diferents punts del sector.

  • Si la teva opció és Arinsal, et recomanem que aparquis al centre del poble i accedeixis a les pistes amb el telecabina d’Arinsal. Si ho prefereixes, pots aparcar al Prat de la Mollera i accedir a l’edifici central de serveis d’Arinsal amb el telecadira Josep Serra.
  • Si la teva opció és Pal, pots aparcar a totes les zones de pàrquing habilitades a pistes amb accés directe a diferents punts del sector.
  • Si la teva opció és la Massana, el més idoni és el pàrquing El Farré situat al centre de la Massana connectat per una passarel·la coberta amb el telecabina. Amb el forfet té una tarifa especial de 9-18 h per 8 €.

L'estació disposa d'un transport que connecta el Planell de Pal amb el nou restaurant del Coll de la Botella

Aparcament VIP & VIP PLUS

En una zona reservada i privilegiada molt a prop de les pistes, Vallnord - Pal Arinsal ofereix la possibilitat de llogar places d’aparcament per als clients més exigents.
Aparcament VIP: àrea de Pal, aparcament VIP PLUS: àrea de Pal i Arinsal.
La reserva prèvia és obligatòria i les places són limitades.

Stop & Go

Zona habilitada per als més ràpids. l'Àrea Stop & Go permet a l'usuari de l'estació de Pal poder estacionar per una durada curta.

DURACIÓ TIQUET
UNA PLAÇA
1 dia
10 €
2 dies
15 €
3 dies
20 €
4 dies
25 €
1 setmana
35 €
Mensual
60 €
Temporada
130 €
Temporada VIP Plus
160 €
parquing pal

Informació i reserves: atcpal@vallnord.com - Tel. +376 878 078