TREBALLA A ORDINO ARCALÍS

Temporada d'hivern 2018-2019

Si vols treballar en una estació EXTRAORDINÀRIA, Arcalís és el teu lloc.
Busquem persones pro actives, compromeses amb el seu treball i amb una clara vocació de servei al client, que se sentin còmodes treballant en equip. Si aquest és el teu perfil, Ordino Arcalís t'ofereix treball per a la temporada d'hivern en diferents departaments de l'estació.

Escola Arcalis

Equip benviguda Arcalis

Pisters Arcalis

Restauracio ordino Arcalis

L’inici de la temporada d’hivern 2018-2019 està previst per al dia 17 de novembre 2018 si les condicions meteorològiques ho permeten. Igualment, el tancament està previst per al 28 d’abril 2019.

PROCÉS DE SELECCIÓ I CONTRACTACIÓ

  • El procés de selecció del personal dels diversos departaments es durà a terme durant els mesos de setembre i octubre.
  • Atès que l’obertura de les estacions depèn de les condicions meteorològiques, el dia d’inici és orientatiu, per la qual cosa la incorporació del personal pot variar en funció de les previsions i realitzar-se de forma gradual segons les necessitats.
  • Si has estat seleccionat per treballar amb nosaltres aquesta temporada, et recomanem que viatgis amb el precontracte. El pots sol·licitar per correu electrònic al Departament de RRHH abans del teu viatge.
  • Tots els contractes tindran vigència fins a finals de març 2019,amb possibilitat d’ampliació, segons les condicions de neu, fins a la finalització de la temporada a finals d'abril.
  • El contracte queda supeditat a la concessió per part del Departament d’Immigració del permís de residència i treball temporal. Aquests tràmits tenen una durada aproximada de 3 a 7 dies, per la qual cosa cal presentar la documentació al Departament de RRHH amb suficient antelació.
  • Tots els tràmits (immigració, seguretat social i tributs) són realitzats pel Departament de RRHH, que t’assessorarà durant tot el procés de selecció i contractació.