TELECABINA TRISTAINA

Del 1 de juliol al 8 de setembre

Horari de 08:30 h a 17:30 h

El telecabina de Tristaina salvarà una distància d'uns 230 metres de desnivell i cobrirà un trajecte de 1.600 metres, un recorregut que s'ha configurat amb 16 pilones.

Amb una inversió econòmica al voltant dels 6 milions d'euros, el giny d'última generació pot transportar fins a 1.000 persones l'hora.
El model, Doppelmays D-Line Omega IV-10 SI D, disposa de vint cabines, a pesar que la línia té capacitat per a ampliar les cabines fins a trenta-una unitats, cosa que permetria transportar 1.600 persones l'hora. Cada cabina té un aforament per a deu persones, assegudes.

Cal destacar que, a pesar que el nom del telecabina fa honor al pic i al circ glacial de Tristaina, el telecabina no arriba a aquesta zona, que romandrà verge i com a itinerari de muntanya.

A 2.500 metres d'altitud, i partint de la coma del forat, es descobreix un dels paratges més curiosos d'Ordino Arcalís.

La glacera de Tristaina, una meravella natural formada per tres llacs, el Estany Primer, el Estany del Mig i el Estany de Més Amunt, vigilats pel Pic de Tristaina, que es troba a 2.878 metres d'altitud. Durant l'estiu, per a accedir al circ glacial es disposa del telecadira dede Creussans, situat en la Coma del Forat, o bé es pot seguir a peu un recorregut de fàcil accés i de tot just vint minuts de durada.

RESERVA NATURA & RELAX RESERVA NATURA & AVENTURA

AVIS

Tancada al trànsit rodat la CG-3 entre l’Hortell i la Coma del Forat de l’1 de juliol fins al 8 de setembre.

La carretera CG3 es tancarà des de la base de l'estació per afavorir l'ascensió dels ciclistes, en horari de 8.30 h a 17.30 h

Els residents d'Andorra tindran el passatge gratuït, que hauran de demanar a les taquilles de l'Hortell presentant un document acreditatiu de residència o nacionalitat.
El preu del viatge panoràmic, que inclou la pujada i la baixada tant al telecabina Tristaina com al telecadira de Creussans (2.625 m, el més alt d'Andorra), és de 13 € per persona.

TRISTAINA

+ Informació: atc@ordinoarcalis.com Tel. +376 739 600