POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. VALLNORD, SA (d’ara endavant, “VALLNORD”) informa els usuaris que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privacitat dels usuaris i el secret i la seguretat de les dades personals, per a la qual cosa adopta les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat i el robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposades.

2. Els serveis, l’accés als continguts i l’oferta de productes d’aquest web estan exclusivament dirigits a majors de 18 anys, per la qual cosa qualsevol persona que faciliti les seves dades personals manifesta tenir aquesta edat, i queda prohibit l’ús de www.vallnord.com i el lliurament de dades personals a persones menors d’edat.

3. VALLNORD tracta les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigida per la Llei 15/2003, de 18 de desembre (Andorra), qualificada de protecció de dades personals, de forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides.

4. Les dades de caràcter personal que es facilitin al web queden registrades en un fitxer de VALLNORD degudament declarat i inscrit al Registre General de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades, amb la finalitat de dur a terme la prestació dels serveis oferts, així com d’enviar per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, ofertes de productes i serveis personalitzats, millorar la relació comercial i gestionar les peticions realitzades pels nostres clients.

5. El simple fet que un usuari enviï les seves dades de caràcter personal a VALLNORD suposa el consentiment per a la seva incorporació al fitxer i el seu tractament.

6. L’usuari pot revocar el consentiment prestat, sense que tingui efectes retroactius, i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, per a la qual cosa s’ha de dirigir mitjançant carta, adjuntant el seu DNI o un altre document identificador, a VALLNORD, av. El Través, 2, 1r pis, AD400 La Massana, Andorra.

7. VALLNORD no té cap control i, per tant, no assumeix cap responsabilitat pel que fa als drets dels continguts mostrats en aquest web procedents d’altres llocs (Flickr, YouTube, Facebook, etc.). En tots aquests casos, és l’usuari el que prèviament s’ha donat d’alta i ha acceptat les condicions d’ús de cadascun dels llocs i, per tant, és responsable dels continguts carregats en matèria de drets intel·lectuals i d’autor.

8. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a VALLNORD són certes i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquestes per tal que en tot moment responguin a la seva situació actual.

9. Si té qualsevol dubte o comentari sobre la forma en què VALLNORD utilitza les dades dels seus usuaris, l’usuari pot escriure a vallnord@vallnord.com.

L’usuari pot realitzar la cancel·lació de la subscripció del newsletter en aquesta mateixa pàgina, mitjançant l’enllaç habilitat amb aquesta finalitat.