PARC AGUSTINA

Del 16 de juny al 11 de setembre. De 10:00 a 17:00 h

Parc Agustina

Vallnord - Ordino Arcalís segueix apostant pel Parc Agustina com a centre neuràlgic de les activitats d’estiu. Es tracta d’una zona dissenyada exclusivament per a l’oci familiar, ambientada en el món de l’Agustina, el Max i el Leo, els personatges infantils de Vallnord. El parc, que està ubicat a la coma del Forat d’Arcalís, està pensat com una gran pista americana, amb castells inflables i llits elàstics i on es desenvolupen activitats d’aventura.

Miniquads

Els joves de 10 a 18 anys es poden divertir al sector alpí de Vallnord conduint un miniquad. L'atracció, de 15 minuts de durada, està situada a la coma del Forat i es desenvolupa en un circuit tancat.
Preu: 12,00 €.

Excursions en quad

Arcalís organitza excursions de 45 minuts en quad que recorren diferents camins de la zona de la coma d'Arcalís i que combinen diferents classes de terreny: asfalt, terra i pedra. Una opció perfecta per a conèixer els secrets naturals d'Ordino.
Preu: a partir de 42,00 €.

Gicafer (vehicle eruga)

Arcalís organitza excursions temàtiques en Gicafer, un vehicle eruga amb capacitat per a 14 persones. Durant l'activitat, i gràcies a un equip multimèdia, el guia va oferint les explicacions pertinents sobre les zones per on es passa.
Preu: a partir de 15,00 €.

Park Agustina Ordino Arcalis

Park Agustina Ordino Arcalis verano

Park Agustina Ordino Arcalis verano

Més informació i reserves: atcordino@vallnord.com - Tel. +376 850 203