EVENTOS INVIERNO

Jam Xtrem FWQ 2* i 3*

11-14 de abril
Ordino Arcalís

Entre l'11 i el 14 d'abril, Ordino Arcalís torna a ser l'escenari de proves de freeride. Ho farà acollint per primera vegada alhora dos proves amateurs del circuit Freeride World Qualifier. L'esdeveniment de 3* (12-14 abril) és obert només a riders que ja hagin fet punts en altres proves del calendari.
En tractar-se d'una competició al final de temporada és encara més emocionant. Serà l'última prova del Món del calendari 2019 amb 3* i per això esdevindrà decisiva perquè els riders que estan en les primeres posicions i que encara no tinguin una plaça assegurada, arrisquin i intentin aconseguir punts per situar-se en el més alt del podi, i poder així guanyar-se l'accés a la temporada 2020 en les proves de Freeride World Tour.
D'altra banda, les muntanyes d'Ordino Arcalís també seran el marc d'una prova de similars característiques, però de categoria inferior. En aquest cas, es tracta d’un campionat de 2* (11-13 abril), obert als riders amb menys experiència i que vulguin estrenar-se en la competició.

Tot i que és un repte logístic, des de l'organització, Jam Extreme, enguany s'ha pres aquesta decisió a causa de l'alta demanda que tenen aquestes proves. I és que recordem es tracta de les úniques que tenen lloc a tota la península.

Cap altra estació dels Pirineus ni de l'estat espanyol organitza proves d'aquestes característiques, i això encara engrandeix més la fita d'Ordino Arcalís, en convertir-se en l'estació de referència dels amants del freeride.

Inscripciones 3*

Inscripciones 2*

Jam Xtrem Freeride World Tour
Jam Xtrem Freeride World Tour