ESDEVENIMENTS HIVERN 2018-2019

Font Blanca ISMF World Cup

26 de gener
Vallnord - Ordino Arcalís

La cursa individual es realitza a la Coma d’Arcalís, amb un recorregut variat i técnic, amb trams plans, canals i arestes, característic de les muntanyes d’Arcalís.
El centre estratègic de la prova és la Coma del Forat. La sortida és fa dins de la pista d’esqui, però tota la resta del recorregut es fa en terreny de muntanya, amb cinc pujades i baixades per als sèniors masculí, quatres pujades i baixades per a les sèniors femení i júnior masculí, i tres pujades i baixades per a les júnior femení i cadets.
Una altra característica d’aquest recorregut és la visibilitat. Des la sortida es pot veure pràcticament el 50% de la competició i, utilitzant els dos telecadires de la Coma, es pot seguir tota la cursa.
 

27 de gener
Vallnord - Arinsal

CURSA VERTICAL: La prova vertical es realitza integralment a la pista d’esqui per permetre als esportistes que donin el 100% sense que es generi cap interferència durant la progressió.
Els sèniors i júniors masculí surten de 1.590m; les júniors femení i els cadets surten més amunt, de 1.855m. Però, per a tothom, l'arribada és a cota 2.320m, al costat del Xalet Igloo.
L'arribada és el millor lloc per seguir la prova. Tot i aixó, els telecadires d’Arinsal ens permeten veure la sortida i, tot seguit, pujar ràpidament a l'arribada.

+ Informació

Font Blanca ISMF World Cup Andorra

Font Blanca ISMF World Cup Andorra