COM ARRIBAR-HI

Arriba a Vallnord - Ordino Arcalís vinguis d’on vinguis!

Arribar a Vallnord - Ordino Arcalís és molt senzill. Si vols pujar a Vallnord - Ordino Arcalís amb el teu vehicle particular, et mostrem quines són les principals rutes a seguir si surts des de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona o Toulouse. Volem facilitar-te el viatge per que puguis gaudir al màxim del dia d’esquí.

De l’hotel a peu de pistes

NOVETAT
Servei innovador i diferencial que personalitza el transport a pistes. Si vols esquiar a Vallnord - Ordino Arcalís i t’allotges a la vall d’Ordino, et recollim a la porta de l’hotel o de l’apartament turístic i et portem a peu de pistes amb un servei exclusiu de transport personalitzat amb les nostres furgonetes Ford.
I quan et cansis d’esquiar, et tornem a portar a l’hotel. Només has de reservar el servei a la recepció de l’allotjament o amb un missatge de Whatsapp al telèfon: +376 377 733 fins a les nou del vespre del dia anterior.

La ruta al teu mòbil

Descarrega't al teu smartphone l'aplicació de lector de codis QR i captura el codi sobre la ciutat des d'on surtis. Guarda'l i encara serà més fàcil arribar a Vallnord - Ordino Arcalís!

Barcelona

Barcelona

Gerona

Gerona

Lérida

Lérida

Tarragona

Tarragona

Toulose

Toulose