AIRSTREAM

Airstream Experience by Schweppes

T’oferim una oportunitat única de gaudir d’una experiència extraordinària. Passar la nit a més de 2.000 metres d’altura en plena natura, allotjats en una caravana americana Airstream adaptada amb tot luxe de detalls per cobrir totes les vostres necessitats: capacitat per a quatre persones, WC, dutxa, cuina, etc.
Ubicada dins del domini esquiable, disposa d’un sistema de patins que permet moure-la amb una màquina trepitjaneu, de manera que la seva ubicació pot variar segons les condicions meteorològiques i l’època de l’any per gaudir dels llocs més privilegiats de l’estació. Pensada per gaudir-la en parella, també és apta per a famílies i amics, amb una capacitat de fins a quatre persones.

Fruir amb la posta de sol, el cel estelat i el silenci de la muntanya, o amb l’espectacular alba, posar-se després els esquís i fer les primeres baixades del dia.

Oferim la possibilitat de completar l’experiència amb un sopar excepcional al nostre restaurant La Borda, on es pot assaborir una extraordinària fondue i carns a la brasa (no inclòs).

L’experiència inclou un lot de benvinguda gentilesa de Schweppes per fer un gintònic i un espectacular obsequi de la línia Lifestyle d’Original Buff.

Descripció del producte: 1 nit per a 2 persones  a 285 € (inclou sopar i esmorzar a la caravan). 45 € per persona adicitional, màxim 4.

Epic Andorra Airstream

+ Info: bookingarcalis@vallnord.com - Tel. +376 739 639