World Ski Awards Winner 2016

ACTIVITATS A LA NEU

CURS SPEEDRIDE

Només per als més atrevits, les pistes de Vallnord - Ordino Arcalís són l’escenari, cada hivern, dels cursos de speedride. Es tracta d’una disciplina que combina l’esquí amb el parapent, que permet així elevar-se diversos metres per les zones de forapista. A l’estació hi ha una escola de speedride per aprendre’n la tècnica amb total seguretat.
Preu: des de 105 €

Vallnord ordino arcalis speedride

TÀNDEM SPEEDRIDE

Aquesta modalitat és d’allò més atraient i una experiència que fa pujar al màxim l’adrenalina. Per als qui no s’atreveixen a practicar aquest esport –que combina esquí i parapent– en solitari, a Ordino Arcalís existeix l’opció de practicar-lo acompanyat d’un monitor especialitzat, compartint parapent i emoció.
Preu: 55€

Vallnord ordino arcalis speed ride tandem

HELISKI EXPERIENCE SESSIONS

Vallnord - Ordino Arcalís és coneguda com el paradís del freeride. Una de les propostes que ajuda l’estació a rebre aquesta definició és l’Heliski Experience. Aquesta proposta inclou vols amb helicòpter amb el freeride més salvatge: l’aparell porta els esquiadors fins als pics més alts perquè, a partir d’aquí, gaudeixin lliurement de les canals més extremes de les muntanyes d’Ordino.
Preu: 240 €/ 2 baixadas (mínim 4 pax). L'activitat requereixe forfet

Vallnord ordino arcalis heliski experience sessions

EXCURSIÓ AMB GICA

És com una eruga gegant, però climatitzada, que circula per sobre de la neu i que proporciona una experiència diferent. Les excursions amb Gica consten d’uns circuits guiats a través de les muntanyes d’Arcalís per descobrir-ne l’entorn i també és una de les maneres de pujar-hi per gaudir d’un sopar de luxe al restaurant de la Borda de la Coma d’Arcalís, amb les seves fondues i els entrecots d’un quilo
Preu: des de 25 € Adult / 15 € Infant

Vallnord ordino arcalis gica

MOTOS DE NEU

Les pistes no només estan fetes per als esquís i les planxes de neu. De fet, una de les maneres de gaudir-les amb velocitat és la moto de neu. Així doncs, per als amants de la velocitat, les excursions amb moto de neu permeten recórrer sencers els camins de la Coma i els milers de metres que hi ha entre els boscos ordinencs.
Preu: des de 25 €

Vallnord ordino arcalis motos de nieve

SNOW BIKE

A Vallnord – Ordino Arcalís s’hi ajunten diferents disciplines: tan aviat baixa un surfista de neu com l’acompanya un esquiador, o qui baixa la pista és una persona a sobre d’una bicicleta. Però no és una bici qualsevol: va equipada amb uns petits esquís per lliscar per la neu. Aquesta opció es pot trobar a l’estació.
Preu: des de 10 €

Vallnord ordino arcalis snow bike

VOL AMB HELICÓPTER

Si les vistes des del cap de la Coma no són suficients, només cal contractar, a la mateixa estació, un vol amb helicòpter. D’aquesta manera, el viatger coneixerà, amb una vista excepcional i privilegiada, tots els vessants que componen aquesta estació del Pirineu.
Preu: 75 €

Vallnord ordino arcalis vuelo helicóptero

+ Info: atcordino@vallnord.com - Tel. +376 739 600