ACTIVITATS A LA NEU

ACTIVITATS

Vallnord - Ordino Arcalís és l'escenari perfecte per a provar una ámplia oferta d'activitats per a tots els públics, des de les clàssiques excursions en motos de neu fins a experiències més extremess, com ara l'speedriding o l'heliesquí.
L'estació d'Ordino ofereix diverses opcions per arecórrer el domini esquiable, descobrir els paratges més desconeguts i viure experiències nocturnes.
Hi ha la possibilitat d'iniciar-se en la conducció de les motos de neu o deixar-se dur per la Gicafer, un vehicle eruga que fa sortides temàtiques i guiades que es combinen amb sopars d'altitud.

Curs de speedriding

Només per als més atrevits, les pistes de Ordino Arcalís són l’escenari, cada hivern, dels cursos de speedride. Es tracta d’una disciplina que combina l’esquí amb el parapent, que permet així elevar-se diversos metres per les zones de forapista. A l’estació hi ha una escola de speedride per aprendre’n la tècnica amb total seguretat.
Preu: des de 105,00 €

Vallnord ordino arcalis speedride

Tàndem Speedriding

Aquesta modalitat és d’allò més atraient i una experiència que fa pujar al màxim l’adrenalina. Per als qui no s’atreveixen a practicar aquest esport –que combina esquí i parapent– en solitari, a Ordino Arcalís existeix l’opció de practicar-lo acompanyat d’un monitor especialitzat, compartint parapent i emoció.
Preu: 55,00 €

Vallnord ordino arcalis speedriding tandem

Heliesquís experience sessions

Ordino Arcalís és coneguda com el paradís del freeride. Una de les propostes que ajuda l’estació a rebre aquesta definició és l’Heliski Experience. Aquesta proposta inclou vols amb helicòpter amb el freeride més salvatge: l’aparell porta els esquiadors fins als pics més alts perquè, a partir d’aquí, gaudeixin lliurement de les canals més extremes de les muntanyes d’Ordino.
Preu: 240,00 €/ 2 baixadas (mínim 4 pax). L'activitat requereixe forfet

Vallnord ordino arcalis heliski experience sessions

Excursió amb Gicafer

És com una eruga gegant, però climatitzada, que circula per sobre de la neu i que proporciona una experiència diferent. Les excursions amb Gica consten d’uns circuits guiats a través de les muntanyes d’Arcalís per descobrir-ne l’entorn i també és una de les maneres de pujar-hi per gaudir d’un sopar de luxe al restaurant de la Borda de la Coma d’Arcalís, amb les seves fondues i els entrecots d’un quilo
Preu: des de 33,00 € Adult.

Vallnord ordino arcalis gica

Excursió amb moto de neu

Les pistes no només estan fetes per als esquís i les planxes de neu. De fet, una de les maneres de gaudir-les amb velocitat és la moto de neu. Així doncs, per als amants de la velocitat, les excursions amb moto de neu permeten recórrer sencers els camins de la Coma i els milers de metres que hi ha entre els boscos ordinencs.
Preu: des de 37,00 €

Vallnord ordino arcalis motos de nieve

Vol panoràmic amb helicòpter

Si les vistes des del cap de la Coma no són suficients, només cal contractar, a la mateixa estació, un vol amb helicòpter. D’aquesta manera, el viatger coneixerà, amb una vista excepcional i privilegiada, tots els vessants que componen aquesta estació del Pirineu.
Preu: 80,00 € mínim 4 persones / 10 minutes vol.

Vallnord ordino arcalis vuelo helicóptero

Excursió amb raquetes de neu

A través de tots els camins que queden fora de les pistes de l’estació, diferents rutes guien l’usuari per les muntanyes d’Ordino perquè pugui conèixer tots els espais que amaguen els seus arbres. Per fer-ho només cal una excursió guiada amb raquetes de neu.
Preu de lloguer + pals: 12,00 €, mig dia.
Excursió guíada d'1 hora: 24,00 €

Excursion raquetas de nieve ordino

Snow Bike

A Ordino Arcalís s’hi ajunten diferents disciplines: tan aviat baixa un surfista de neu com l’acompanya un esquiador, o qui baixa la pista és una persona a sobre d’una bicicleta. Però no és una bici qualsevol: va equipada amb uns petits esquís per lliscar per la neu. Aquesta opció es pot trobar a l’estació.
Preu d'1 hora: 10,00 €, mig dia.
Preu mig dia: 20,00 €
Preu 1 day: 30,00 €

Snow Bike

+ Info: bookingarcalis@vallnord.com - Tel. +376 739 639