ACTIVITATS A LA NEU

ACTIVITATS

Vallnord - Ordino Arcalís és l'escenari perfecte per a provar una ámplia oferta d'activitats per a tots els públics, des de les clàssiques excursions en motos de neu fins a experiències més extremess, com ara l'speedriding o l'heliesquí.
L'estació d'Ordino ofereix diverses opcions per arecórrer el domini esquiable, descobrir els paratges més desconeguts i viure experiències nocturnes.
Hi ha la possibilitat d'iniciar-se en la conducció de les motos de neu o deixar-se dur per la Gicafer, un vehicle eruga que fa sortides temàtiques i guiades que es combinen amb sopars d'altitud.

Excursió amb raquetes de neu

A través de tots els camins que queden fora de les pistes de l’estació, diferents rutes guien l’usuari per les muntanyes d’Ordino perquè pugui conèixer tots els espais que amaguen els seus arbres. Per fer-ho només cal una excursió guiada amb raquetes de neu. Edat mínima 8 anys. Excursió fins al túnel del Port del Rat.
Preu de lloguer + pals: 12,00 €, mig dia.
Excursió guíada (aprox 2 hours): 32,00 € (està inclòs material i telecabine)

Excursion raquetas de nieve ordino

SnowBike / SnowScoot

A Ordino Arcalís s’hi ajunten diferents disciplines: tan aviat baixa un surfista de neu com l’acompanya un esquiador, o qui baixa la pista és una persona a sobre d’una bicicleta. Però no és una bici qualsevol: va equipada amb uns petits esquís per lliscar per la neu. Aquesta opció es pot trobar a l’estació.
Skibike
Preu 1/2 dia: 35,00 €
Preu 1 dia: 45,00 €
Snowscoot
Preu 1/2 dia: 22,00 €
Preu 1 dia: 35,00 €

Obligatori: Casc, assegurance de material, botes de snow no esquí.

Snowscoot

Excursió amb Gicafer

És com una eruga gegant, però climatitzada, que circula per sobre de la neu i que proporciona una experiència diferent. Les excursions amb Gica consten d’uns circuits guiats a través de les muntanyes d’Arcalís per descobrir-ne l’entorn i també és una de les maneres de pujar-hi per gaudir d’un sopar de luxe al restaurant de la Borda de la Coma d’Arcalís, amb les seves fondues i els entrecots d’un quilo
Preu: des de 33,00 € Adult.

Vallnord ordino arcalis gica

Excursió amb moto de neu

Les pistes no només estan fetes per als esquís i les planxes de neu. De fet, una de les maneres de gaudir-les amb velocitat és la moto de neu. Així doncs, per als amants de la velocitat, les excursions amb moto de neu permeten recórrer sencers els camins de la Coma i els milers de metres que hi ha entre els boscos ordinencs.
Preu: des de 37,00 €

Vallnord ordino arcalis motos de nieve

Vol panoràmic amb helicòpter

Si les vistes des del cap de la Coma no són suficients, només cal contractar, a la mateixa estació, un vol amb helicòpter. D’aquesta manera, el viatger coneixerà, amb una vista excepcional i privilegiada, tots els vessants que componen aquesta estació del Pirineu.
Preu: 80,00 € mínim 4 persones / 10 minutes vol.

Vallnord ordino arcalis vuelo helicóptero

Tàndem Speedriding

Aquesta modalitat és d’allò més atraient i una experiència que fa pujar al màxim l’adrenalina. Per als qui no s’atreveixen a practicar aquest esport –que combina esquí i parapent– en solitari, a Ordino Arcalís existeix l’opció de practicar-lo acompanyat d’un monitor especialitzat, compartint parapent i emoció.
Preu: 55,00 €

Email Contacte: terri@speedride.cat

Vallnord ordino arcalis speedriding tandem

HELISKI EXPERIENCE SESSIONS

Ordino Arcalís és coneguda com el paradís del freeride. Una de les propostes que ajuda l’estació a rebre aquesta definició és l’Heliski Experience. Aquesta proposta inclou vols amb helicòpter amb el freeride més salvatge: l’aparell porta els esquiadors fins als pics més alts perquè, a partir d’aquí, gaudeixin lliurement de les canals més extremes de les muntanyes d’Ordino.
Preu: 240,00 €/ 2 baixadas (mínim 4 pax). L'activitat no requereixe forfet

Vallnord ordino arcalis heliski experience sessions

BORDA PUNTAL

Borda, construccions del segle XVI ubicades en alta muntanya, destinades al ramat i l'emmagatzemar el farratge.
Bordes condicionades per oferir una estada exclusiva amb les necessitats actuals.
Us rebrem amb un aperitiu de benviguda amb embotit i formatges d'Andorra amb pa amb tomata.

Preu: Des de 382,00 € (2 persones, estades mínim de 3 dies)

Borda Puntal

+ Info: bookingarcalis@vallnord.com - Tel. +376 739 639