ACTIVITATS A LA NEU

CURS SPEEDRIDE

Només per als més atrevits, les pistes de Vallnord - Ordino Arcalís són l’escenari, cada hivern, dels cursos de speedride. Es tracta d’una disciplina que combina l’esquí amb el parapent, que permet així elevar-se diversos metres per les zones de forapista. A l’estació hi ha una escola de speedride per aprendre’n la tècnica amb total seguretat.
Preu: des de 105 €

Vallnord ordino arcalis speedride

TÀNDEM SPEEDRIDE

Aquesta modalitat és d’allò més atraient i una experiència que fa pujar al màxim l’adrenalina. Per als qui no s’atreveixen a practicar aquest esport –que combina esquí i parapent– en solitari, a Ordino Arcalís existeix l’opció de practicar-lo acompanyat d’un monitor especialitzat, compartint parapent i emoció.
Preu: 55€

Vallnord ordino arcalis speed ride tandem

HELISKI EXPERIENCE SESSIONS

Vallnord - Ordino Arcalís és coneguda com el paradís del freeride. Una de les propostes que ajuda l’estació a rebre aquesta definició és l’Heliski Experience. Aquesta proposta inclou vols amb helicòpter amb el freeride més salvatge: l’aparell porta els esquiadors fins als pics més alts perquè, a partir d’aquí, gaudeixin lliurement de les canals més extremes de les muntanyes d’Ordino.
Preu: 240 €/ 2 baixadas (mínim 4 pax). L'activitat requereixe forfet

Vallnord ordino arcalis heliski experience sessions

EXCURSIÓ AMB GICA

És com una eruga gegant, però climatitzada, que circula per sobre de la neu i que proporciona una experiència diferent. Les excursions amb Gica consten d’uns circuits guiats a través de les muntanyes d’Arcalís per descobrir-ne l’entorn i també és una de les maneres de pujar-hi per gaudir d’un sopar de luxe al restaurant de la Borda de la Coma d’Arcalís, amb les seves fondues i els entrecots d’un quilo
Preu: des de 33 € Adult.

Reserves a atcordino@vallnord.com / Tel. +376 739600

Vallnord ordino arcalis gica

MOTOS DE NEU

Les pistes no només estan fetes per als esquís i les planxes de neu. De fet, una de les maneres de gaudir-les amb velocitat és la moto de neu. Així doncs, per als amants de la velocitat, les excursions amb moto de neu permeten recórrer sencers els camins de la Coma i els milers de metres que hi ha entre els boscos ordinencs.
Preu: des de 37 €

Vallnord ordino arcalis motos de nieve

SNOW BIKE

A Vallnord – Ordino Arcalís s’hi ajunten diferents disciplines: tan aviat baixa un surfista de neu com l’acompanya un esquiador, o qui baixa la pista és una persona a sobre d’una bicicleta. Però no és una bici qualsevol: va equipada amb uns petits esquís per lliscar per la neu. Aquesta opció es pot trobar a l’estació.
Preu: des de 10 €

Vallnord ordino arcalis snow bike

VOL AMB HELICÓPTER

Si les vistes des del cap de la Coma no són suficients, només cal contractar, a la mateixa estació, un vol amb helicòpter. D’aquesta manera, el viatger coneixerà, amb una vista excepcional i privilegiada, tots els vessants que componen aquesta estació del Pirineu.
Preu: 80 € mínim 4 persones / 10 minutes vol.

Vallnord ordino arcalis vuelo helicóptero

EXCURSION EN RAQUETAS DE NIEVE

A través de tots els camins que queden fora de les pistes de l’estació, diferents rutes guien l’usuari per les muntanyes d’Ordino perquè pugui conèixer tots els espais que amaguen els seus arbres. Per fer-ho només cal una excursió guiada amb raquetes de neu.
Preu de lloguer + pals: 12 €, mig dia.
Excursió guíada d'1 hora: 24 €

Excursion raquetas de nieve ordino

+ Info: atcordino@vallnord.com - Tel. +376739 600